Τον Δεκεμβριο η γη θα βιωσει 6 ημερες σχεδον απολυτο σκοταδι!

Τον-Δεκεμβριο-η-γη-θα-βιωσει-6-ημερες-σχεδον-απολυτο-σκοταδιΤον Δεκεμβριο η γη θα βιωσει 6 ημερες σχεδον απολυτο σκοταδι! Αυτή ή είδηση κάνει τον γύρο του κόσμο στο  διαδίκτυο. Φυσικά η NASA δεν επιβεβαιώνει την είδηση! Τώρα είναι μια επιστημονική φαντασία, είναι κάποια άλλη τρέλα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ή φήμες;  Όπως να ΄ναι αναμένετε να περιμένουμε. Πάντως ή είδηση λέει:

Τον Δεκεμβριο η γη θα βιωσει 6 ημερες σχεδον απολυτο σκοταδι!

«Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από  την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει  θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ήρεμοι. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει  διάρκεια 216 ώρες.

Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα.

«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.”

Πηγή Tromaktiko

3 Σχόλια

Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *